24.4.2019
KAIJA KOO JULKAISEE UUDEN VOIMABIISIN – OMISTAA KAPPALEEN KAIKILLE SUOMALAISILLE!

 

Koko Suomen voimanainen Kaija Koo julkaisee perjantaina 26.4. uuden singlen Pelkkää voittoo

Sain vuosi sitten käsiini mestariteoksen, joka yksinkertaisesti iski räjähtävästi sieluuni ja sai jalkani polkemaan isosti. Tässä kappaleessa soi suomalainen identiteetti, joka välillä kaipaa vahvistusta. Supertiimi Joonas Angeria ja Tiina Vainikainen ovat taas tehneet upean voimabiisin, jossa sain bodata ääneni äärirajoilla. Omistan tämän kappaleen meille suomalaisille, Kaija kuvailee biisiä. 

Vuonna 2018 Kaija julkaisi pitkästä aikaa uutta omaa musiikkia, kun kappaleet Paa mut cooleriin feat. Reino Nordin, Mun sydän ja Tule lähemmäs beibi 2018 feat. Jenni Vartiainen, Vesala ja SANNI ilmestyivät. Kahden loppuunmyydyn Hartwall Arenan Superkonsertin jälkeen Kaija järjesti oman Kaija Koo Superlaiva -risteilyn. Tämän kevään ainoat keikat nähtiin Superlaivalla, joka oli täynnä Kaija-teemaista ohjelmaa. Kesällä Kaija Koo esiintyy festivaaleilla ympäri Suomea.

Kaija Koo on yksi Suomen menestyneimmistä ja rakastetuimmista naisartisteista. Taitava tulkitsija yhdistää musiikillaan sukupolvia ja hänen keikkayleisönsä koostuukin niin nuorisosta kuin vanhemmista kuulijoista, jotka ovat seuranneet artistin uraa alusta asti.

Lataa pressikuva täältä!

Kaija Koo:
Facebook
Instagram

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Jake Hannula / Warner Music Live
jake.hannula@warnermusic.com