16.4.2019
ANTTI KETOSELTA ODOTETTU UUSI SINGLE – ESIKOISALBUMI TOUKOKUUSSA!

 

Antti Ketosen singlet Olisitpa sylissäni ja Niin kaunis saavat seuraajan, kun uusi single Ennen kuin alkaa ukkostaa ilmestyy 19. huhtikuuta.

Antti on parhaillaan Olisitpa sylissäni -kevätkiertueella, jolla on esittänyt myös täysin julkaisemattomia kappaleita. Juuri keikoilla tuleva sinkku Ennen kuin alkaa ukkostaa on noussut yhdeksi suosikkibiiseistä.

Biisin sanoma on, että pidetään huolta toisistamme vaikka aina rakkaus ja tunneasiat eivät kohtaisikaan toivotulla tavalla, Antti kuvailee.

Kaikki kolme kappaletta tulevat löytymään myös Antti Ketosen jättihitin Olisitpa sylissäni mukaan nimetyltä debyyttialbumilta, joka julkaistaan perjantaina 3. toukokuuta.

Antti Ketonen on ollut kevään aikana Olisitpa sylissäni -kiertueella, jonka jäljellä olevat paikkakunnat voit katsoa täältä.

Antti Ketosen ensimmäinen soolosingle Olisitpa sylissäni julkaistiin elokuussa 2017. Biisin tarina on koko ajan kasvanut: se on striimannut platinaa, oli useamman kuukauden radioiden soitetuin kappale ja myös viime vuoden isoin radiobiisi Suomessa. Olisitpa sylissäni myös palkittiin viime vuonna Iskelmä-gaalassa Vuoden iskelmänä. Edeltäjänsä tapaan Niin kaunis -kappalekin on menestynyt radioiden soittolistoilla.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Aino-Kuutamo Uusitorppa / Warner Music Finland
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com 

Keikat:
Matti Kaunisvesi / Warner Music Live
matti.kaunisvesi@warnermusic.com