11.4.2019
YOUNGHEARTEDILTA UUSI SINKKU – ALBUMI KESÄLLÄ!

 

Ainutlaatuisesta soundistaan tunnettu Younghearted julkaisee huomenna perjantaina 12.4. uuden singlen Enkeli. Herkällä mutta hyväntuulisella kappaleella laulaa upeaäänisen Reetan lisäksi myös kitaristi Atte. Enkeli-singlen on tuottanut Jukka Immonen ja se tulee löytymään myös Youngheartedin kesällä julkaistavalta kakkosalbumilta. 

Enkeli on biisi sinulle, joka kaipaat päivääsi pientä piristystä ja parempaa fiilistä, yhtye kuvailee.

Youngheartedin muodostavat laulaja Reeta Huotarinen sekä kitaristit Atte Ranta ja Emil Korkiakoski. Kolmikko on Mäkelänrinteen urheilulukion kasvatteja, jotka perustivat Youngheartedin vuonna 2015. Vuotta myöhemmin ilmestyi yhtyeen platinarajan ylittänyt debyyttialbumi Nuorisydän. Levyltä muistetaan muun muassa hitti Hetkeksi, jota on striimattu tuplaplatinaan oikeuttava määrä, yli 8 miljoonaa kertaa. Bändin elokuussa 2017 julkaistu sinkku Vaikeeta on ylittänyt kultarajan, ja sitä ovat seuranneet singlet Beijos, Hullaannun sekä Sun syliin.

Seuraa Youngheartedia somessa:
Facebook
Instagram

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Keikat:
Matti Kaunisvesi / Warner Music Live
matti.kaunisvesi@warnermusic.com