9.4.2019
JVG RIKKOI JÄLLEEN ENNÄTYKSIÄ – IKUINEN VAPPU SPOTIFYN YKKÖSENÄ 48 PÄIVÄÄ!

 

Suomen suosituin yhtye JVG on onnistunut jälleen kerran rikkomaan ennätyksiä: JVG:n helmikuussa julkaistulla singlellä Ikuinen vappu on hallussaan yhteensä 48 päivää Spotifyn ykkössijalla. Tämä tekee siitä pisimpään Spotifyn ykkösenä olleen kotimaisen kappaleen. JVG:n megahiteistä Hehkuu piti hallussaan ykkössijaa yhteensä 35 päivää ja Tarkenee 32 päivää.

”Siistii, et biisi on otettu niin hyvin vastaan ja et jengi kuuntelee! Puita uuniin ja matka jatkuu”, JVG kommentoi.

JVG:llä on hallussaan lukuisia Spotify-ennätyksiä. Yhtye on esimerkiksi Suomen eniten yhden päivän aikana striimauksia kerännyt artisti: kesällä 2017 julkaistun Popkorni-albumin biisejä kuunneltiin ensimmäisen vuorokauden aikana yli 1,2 miljoonaa kertaa ja levyn kaikki 11 biisiä nousivat Spotifyn top 12 -listalle. JVG:n megahitit Tarkenee ja Hehkuu olivat historian ensimmäiset suomenkieliset kappaleet, jotka rikkoivat 10 miljoonan striimin rajan. Ne ovat myös kaikkien aikojen striimatuimmat suomenkieliset kappaleet.

Yhteensä yli 200 000 albumia myynyt yhtye julkaisee kuudennen albuminsa tänä vuonna. Ikuinen vappu on tulevan albumin ensimmäinen single. JVG:n edellinen albumi Popkorni julkaistiin ilman ennakkomarkkinointia elokuussa 2017 ja se on striimannut tuplaplatinaa.

Seuraa JVG:tä:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Rauha Kyyrö / Fullsteam
rauha@fullsteam.fi