9.4.2019
JONNE AARONILTA UUSI SINGLE – ALBUMI JULKAISTAAN TOUKOKUUSSA

 

Jonne Aaron julkaisee kolmannen sooloalbuminsa 10. toukokuuta. Ennen sitä, perjantaina 12. huhtikuuta ilmestyy single Tiikerin raidat. Kappale on Jonne Aaronin käsialaa ja Jimmy Westerlundin tuotantoa.
 
Tiikeri on mun voimaeläin. Näin Meksikossa lomaillessani vahvan unen ja se jalostui nyt kappaleeksi. Biisi avaa sitä, mitä on luvassa kokonaisen levyn muodossa myöhemmin tänä keväänä, Jonne kertoo.
 
Tulevalta albumilta ovat olleet radiosoitossa kaikki julkaistut singlet Rooma, Kun jätät minua ja Vihan sokaisema.
 
Jonne Aaronin sooloura alkoi Vain elämää -avauskaudesta vuonna 2012. Hän julkaisi ensimmäisen sooloalbuminsa Onnen vuodet vuotta myöhemmin 2013 ja toisen albuminsa Risteyksessä vuonna 2014. Kyseiseltä levyltä voimasoittoon nousivat Yksin, Ota mut, Kirosanoja ja Ei tää rakkautta oo.
 
Energisenä live-esiintyjänä ja vahvana tulkitsijana tunnettu Jonne Aaron nähdään kesällä festivaalilavoilla.
 
Odotan malttamattomana lähtötelineissä kesän festarivetoja. Livesetti tulee uudistumaan uuden materiaalin myötä. Tuu laulamaan mukana! Nautitaan kesästä, musasta, yhdessäolosta ja upeesta fiiliksestä, Jonne sanoo.
 
Jonne Aaronin ura alkoi Negative-yhtyeessä, joka teki kansainvälistä uraa 15 vuotta. Yhtye oli yksi Suomen suosituimmista rock-yhteistä, joka synnytti teinihysteriaa. Se ehti julkaista viisi albumia ja pokata niin kultalevyjä kuin kansainvälisiä palkintoja. Aaron lähti soolouralle ja vaihtoi laulukielen suomeen. Negative on tällä hetkellä määrittelemättömällä tauolla.

Jonne Aaronin tulevat keikat voit katsoa 
täältä
 
Singlen kannen ja pressikuvan voit ladata täältä.
Kuvaaja: Ville Juurikkala

Seuraa Jonne Aaronia:
Kotisivut
Facebook
Instagram

Lisätiedot ja haastattelupyynöt:
Taija Holm / Mediatiedotus ProPromotion Oy
taija@propromotion.fi

Keikat:
Niina Jalonen / Warner Music Live 
niina.jalonen@warnermusic.com