8.4.2019
JUSSI RAINIO VOITTI MTV3:N TÄHDET, TÄHDET –OHJELMAN!

 

Neon 2:sen solistina tunnettu Jussi Rainio on voittanut vuoden 2019 Tähdet, tähdet -kilpailun. MTV3-kanavalla kevään aikana esitetty ohjelma huipentui eilen käytyyn tiukkaan finaaliin, jossa Rainion vastakilpailijana nähtiin Kyösti Mäkimattila. Rainio esitti finaalissa kappaleet Con te partiròKemiaa ja Fame. Taitava laulaja vei voiton saatuaan 53 prosenttia annetuista äänistä. 

Onnellinen Jussi Rainio kommentoi tuntojaan heti tuoreeltaan:

”Kiitos kaikki upeat ihmiset, jotka olette seuranneet tätä huikeaa seikkailua ja uskoneet minuun!!!En voi liikaa korostaa tätä kiitollisuuden tunnetta, minkä teidän osallistumisenne ja uskonne minuun tuo lommoiseen sydämeeni!!!

TT-retkelle lähtiessäni päätin, että minun on tosinaan pakko poistua mukavuusalueeltani. Mestarien joukossa pärjää vain olemalla monipuolinen. Mutta valehtelisin, jos väittäisin osanneeni ennakoida minkälaisten haasteiden eteen olin joutumassa. Välillä usko meinasi loppua ja hihat olivat palaa totaalisesti. Mutta mitä ankarampi koitos oli, sitä tyytyväisempi olin jälkeenpäin.

Tämä reissu antoi minulle sangen arvokkaan oppitunnin omista rajoistani, asenteistani ja kyvystä oppia uutta. Avasin ikkunoita, jotka olisivat muuten varmasti jääneet kiinni. Se että uskalsin ottaa riskin ja te palkitsitte mukavuusalueelta poistumiseni suloisilla äänillänne, on malliesimerkki kiitollisesta työstä. KIITOS!”


Jussi Rainion loppuvuosi jatkuu Neon 2 -keikkojen myötä. Kesällä on luvassa festivaaliesiintymisiä ja syksylle on suunnitteilla kiertue. Bändiltä on tulossa myös lisää uutta musiikkia tänä vuonna.

Lehdistökuvat:
Jussi Rainio 
Kuvaaja: Nana Simelius

Neon2 
Kuvaaja: Sami Puutio

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nora Norrlin / Liekki Promotion
nora.norrlin@liekkipromotion.com