2.4.2019
SAARA AALLON AN EVENING WITH SAARA AALTO –KIERTUE ALKAA SUOMESTA TOUKOKUUSSA

 

Saara Aalto lähtee toukokuussa intiimille An Evening With Saara Aalto -kiertueelle, joka alkaa hänen kotikaupungistaan Järvenpäästä. Luvassa on tunnelmallisia ja glamourpitoisia konsertti-iltoja, joissa kuullaan uusin akustisin sovituksin sekä Saaran omia kappaleita että hänen lempikappaleitaan X-Factorista, Dancing on Ice -ohjelmasta ja musikaaleista. Konserteissa pääosassa ovat Saaran upea lauluääni ja tarinat laulujen takana. Pääosin Englantiin sijoittuva kiertue nähdään Suomessa Järvenpään lisäksi Kuusankoskella ja Helsingissä. An Evening with Saara Aalto -kiertueen Englannin konserttien liput ovat jo myynnissä, Suomen konserttien lippujen myynti käynnistyy perjantaina 5.4.2019 klo 9.00. 

Olen aivan innoissani tällaisesta intiimistä ja akustisemmasta kiertueesta, jossa ihmiset voivat tulla konsertteihin nauttimaan musiikista ja tarinoista. Olisi ihanaa, jos yleisö lähtisi kotiin inspiroituneena ja hymyssä suin. Dancing on Ice oli rankka kokemus ja en malta odottaa, että pääsen taas laulamaan! Keikkailen kevään ja kesän lähinnä Briteissä ja nämä kolme konserttia ovat minun kevään ainoat Suomen-keikkani, kommentoi Saara Aalto. 

Hiljattain brittien Dancing on Ice -kilpailuissa hienosti pronssille sijoittunut Saara Aalto ennättää myös tuttuun tapaan yllättää yleisönsä, sillä Saara ja hänen luisteluparinsa Hamish Gaman esiintyvät muodostelmaluistelun MM-kisojen avajaisnäytöksessä Helsingin jäähallissa perjantaina 12.4. Koko talven yhdessä luistellut pari on valmistellut avajaisia varten luisteluesityksen Saaran kappaleeseen Dance Like Nobody’s Watching

Ihan hullun ihanan randomia mennä esiintymään luistelijana luistelun MM-kisoihin.. Kaikkea sitä, Aalto hihkuu. 

An Evening with Saara Aalto -kiertueen Suomen konsertit 
Pe 17.5. klo 19 Järvenpää, Järvenpää-talo*
La 18.5. klo 19 Kouvola, Kuusankoskitalo**
Su 19.5. klo 19 Helsinki, Savoy-teatteri*

Konserttien liput tulevat myyntiin perjantaina 5.4.2019 klo 9.00. 
Liput alk. 27,50€/32,50€  *Lippupisteestä ja **Ticketmasterista
Järvenpäähän liput alk. 27,50€/31,50€

VIP-liput alk. 70€
VIP-liput sisältävät parhaat paikat, tapaamisen Saara Aallon kanssa sound checkin yhteydessä ja tuotelahjan. 

Muodostelmaluistelun MM-kilpailut
Muodostelmaluistelun MM-kilpailut käydään 12.-13.4.2019 Helsingin jäähallissa. Kilpailussa on mukana 24 joukkuetta 20 maasta. Suomea kilpailussa edustavat Helsinki Rockettes sekä Marigold IceUnity, joka esiintyi myös Dancing On Ice UK-ohjelmassa. Suomi on lajin hallitseva maailmanmestari. Muodostelmaluistelun MM-kilpailu on katsottavissa Ylen kanavilla – avajaisnäytös suorana Yle Areenassa. Tapahtuman järjestää Suomen Taitoluisteluliitto yhdessä Kansainvälisen Luisteluliiton kanssa.

Lehdistökuvat voit ladata täältä

Seuraa Saara Aaltoa sosiaalisessa mediassa:
Instagram 
Facebook

Promoottori:
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nora Norrlin / Liekki Promotion
nora.norrlin@liekkipromotion.com