1.4.2019
WARNER MUSIC FINLAND JULKAISEE JATKOSSA UUDET ALBUMIT MINIDISC-MUODOSSA

Warner Music Finland alkaa 1.4. lähtien julkaista kaikki uudet kotimaiset albumit kooltaan kätevässä ja helposti mukana kulkevassa MiniDisc-muodossa. 

Olemme hyvin innoissamme tästä nostalgisesta paluusta musiikinkuuntelun kulta-aikaan. Digimusiikki elää vahvana, mutta haluamme edelläkävijöinä palvella kaikkia kuluttajia ja varmistaa, että musiikkimme saavuttaa kaikki. Uskomme vahvasti että MiniDisc on tulevaisuuden formaatti musiikinkulutukselle ja olemme ylpeinä etujoukoissa tuomassa tätä ilmiötä takaisin, Warner Music Finlandin toimitusjohtaja Mark Fry sanoo. 

MiniDiscin kulta-aikaa elettiin edellisen kerran 1990-luvulla: ensimmäiset MD-soittimet julkistettiin vuonna 1992. MiniDiscejä kuunnellaan soittimilla, joiden valmistus lopetettiin MP3-soittimien yleistyttyä 2010-luvun alussa. Niitä saa edelleen ostaa käytettyinä.