29.3.2019
SUPERSUOSITTU DUO IDA PAUL & KALLE LINDROTH JULKAISI UUDEN SINGLEN HULLU EXÄ!

 

Supersuosittu duo Ida Paul & Kalle Lindroth julkaisi tänään toisen singlen tulevalta kakkosalbumiltaan. Hullu exä -kappaleella pohditaan samaistuttavalla tavalla nykypäivän ihmissuhteiden äärimmäisyyksiin menoa sekä eron aiheuttamia tunteita. Kappaleella kaksikon tuttu kitarasoundi yhdistyy luontevasti moderniin tuotantoon.

Biisillä pohditaan tietyllä tapaa, ja hieman ironisesti, nykypäivän ihmissuhteiden älyttömyyttä ja äärirajoja. Kaikilla on omat ilonsa ja surunsa ja muut eivät voi koskaan tietää, millaisia tunnetiloja joku toinen käy läpi. Kaikki me olemme tavalla tai toisella olleet se ’hullu exä’ ja on mielenkiintoista pohtia termin eri merkityksiä omassa elämässä”, Ida sanoo.

Biisi on samalla myös itsensähyväksymislaulu. Varmaan lähes kaikki joskus eronneet ovat jälkeenpäin miettineet, mitä kaikkea olisi voinut kokea exän kanssa. On siis ihan ok olla paskana ja ajatella että mitä jos asiat olisivat menneet toisin. Ja on ok olla rikki ja vihata ja ikävöidä exää joskus jopa hulluuden partaalle – ainakin omassa päässään”, Kalle jatkaa.

Kuuntele Hullu exä täältä

Ida Paulin & Kalle Lindrothin orgaaninen soundi on tavoittanut lyhyessä ajassa laajan yleisön. Duo on kovassa nosteessa, josta kertovat esimerkiksi kultaa, platinaa ja tuplaplatinaa striimanneet singlet, platinaa striimannut debyyttialbumi, neljä Emma-ehdokkuutta sekä lukuisat loppuunmyydyt keikat. Kaksikko keikkailee keväällä ympäri Suomen yhteensä 25 keikkapaikalla. Katso loppukiertueen päivämäärät alta.

Pe 29.3. – Tampere, Yo-talo (loppuunmyyty)
La 30.3. – Tuusula, Krapin Paja (loppuunmyyty)
To 4.4. – Espoo, Sellosali (loppuunmyyty)
Pe 5.4. – Mikkeli, Wilhelm Public House
La 6.4. – Helsinki, SuomiLOVE-konsertti, Hartwall Arena
To 18.4. – Levi, Bar Ihku
Pe 19.4. – Oulu, Bar Ihku (loppuunmyyty)
La 20.4. – Tampere, Bar Ihku
Pe 26.4. – Rauma, Bar Hehku
La 27.4. – Hämeenlinna, Suistoklubi (loppuunmyyty)
Ti 30.4. – Helsinki, Tavastia

Ida Paul & Kalle Lindroth somessa:
Facebook
Instagram
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Matti Kaunisvesi / Warner Music Live
matti.kaunisvesi@warnermusic.com