22.3.2019
COSTEEN UUSI SINKKU KERTOO KUOLEMANPELOSTA – DEBYYTTIALBUMI TOUKOKUUSSA!

 

Costee julkaisi tänään uuden kappaleen Päivänsäde, jolla feattaa nouseva räpartisti F. Päivänsäde on viimeinen single ennen toukokuussa julkaistavaa debyyttialbumia.

Kuuntele kappale täältä.

Tää biisi kertoo mun kuolemanpelosta. Halusin kertoo siitä miten mua ahdistaa olla yksin ja miten sillon just mun ajatukset lähtee laukkaa ihan liikaa. Yks mun keino sen lievittämiseks oli viedä seuraa himaan, koska sit ei tarvinnu olla ikinä yksin. Se yksinjäämisen pelko oli niin suuri, et toivoin joka aamu et olis vaan joku kenen viereltä herätä. Mun hyvä ystävä F antoi tälle biisille toisen näkökulman.” – costee

Kappaleeseen on kuvattu myös musiikkivideo, jonka voit katsoa täältä.

Costee tekee modernia ja tarttuvaa poppia. Kappaleissaan artisti käsittelee arkailematta henkilökohtaisia kokemuksiaan ja omaa mielenmaisemaansa. Costeen musiikin tummanpuhuva äänimaailma on yhtä aikaa rosoista, mutta toimivilla pop-koukuilla täytettyä. Hänen ensimmäinen sinkkunsa Pakoon pahaa oloo julkaistiin vuosi sitten ja yhteensä artistin kappaleita on kuunneltu sen jälkeen Spotifyssa jo yli 7 miljoonaa kertaa. Youtubessa costeen videot ovat keränneet yli 2,1 miljoonaa katselua. 
 
Costee solmi levytyssopimuksen Warner Music Finlandin alla toimivan Etenee Recordsin kanssa loppuvuodesta 2017. Hän on myös yksi YleX:n listaamista Läpimurto 2019 -artisteista ja tuli yleisöäänestyksessä toiseksi. Läpimurto 2019 on listaus suomalaisista artistitulokkaista, joiden YleX:n musiikkitiimi uskoo tekevän läpimurron kuluvana vuonna.

Costee esiintyy ensi kesänä mm. Ruisrockissa ja Simerockissa. 

Seuraa costeeta:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland  
essi.varila@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com