7.3.2019
MENESTYKSEKKÄÄN SUOMALAISEN COUNTER STRIKE -JOUKKUEEN KANNATUSLAULUSTA JÄTTIHITTI – KATSO MUSIIKKIVIDEO!

Suomalainen videopelijoukkue ENCE nappasi viikonloppuna historiallisen paikan Counter Striken ykkösturnauksen loppuottelussa. Joukkue sijoittui toiseksi Puolan Katowicessa järjestetyssä pelin suurturnauksessa. ENCEn kannatusbiisi The Verkkarsin EZ4ENCE soi näyttävästi turnauksessa ja nousi viikonlopun jälkeen Spotifyssa Top50 -listalla upeasti sijalle 4.

The Verkkars on kahden muusikkovirtuoosin perustama yhtye, joka on noussut ilmiömäisesti lyhyessä ajassa suuremman yleisön tietoisuuteen.

Kun laitettiin biisi Youtubeen ajateltiin että olis siistiä, jos ENCEn jätkät kuulisivat sen. Kappale lähti elämään netissä omaa elämäänsä ja pelikansa otti sen omakseen. Olihan se lähtötilannetta ajatellen ihan hullua, että meidän biisi soi Katowicen areenalla ENCEn jätkien astellessa ensimmäisinä suomalaisina e-urheilijoina majoreiden finaaliotteluun, The Verkkars kuvailee biisin menestystä.

EZ4ENCE-biisiin julkaistiin juuri musiikkivideo, joka on kerännyt lyhyessä ajassa jo satojatuhansia katselukertoja Youtubessa. Katso video tästä linkistä!

Seuraa The Verkkarsia somessa:
Instagram
Twitter 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com