28.2.2019
ODOTUS PALKITAAN VIIMEIN – LAURI TÄHKÄN UUSI ALBUMI ULKONA HUOMENNA!

Lauri Tähkä on kuluneet pari vuotta valmistellut uutta albumia tuottaja Jukka Immosen johdolla. Kuulijoiden pitkä odotus palkitaan, kun kymmenen kappaletta sisältävä Meidän tulevat päivät -albumi vihdoin julkaistaan huomenna perjantaina 1. maaliskuuta.

Tähkän ja Immosen työskentely on jatkunut jo kahden albumin ajan – ja hionut heitä samalla yhteen. Artistin itsensä mielestä uusi albumi on tuhti paketti ja toimiva kokonaisuus.

Levy on poikkeuksellisen intensiivinen: aloitus- ja lopetusbiisien väliin mahtuu monenlaisia tarinoita. Olen aina laulanut henkilökohtaisista asioista ja tuntemuksistani suoraan, mutta nyt mukana on vielä uudenlaista vuosien mukanaan tuomaa rosoisuutta ja herkkyyttä. Meidän tulevat päivät on ikäiseni jätkän kuuloinen albumi. Ja kokonaisempi kuin koskaan aiemmin, Lauri Tähkä sanoo.

Meidän tulevat päivät -albumilta on julkaistu kaksi singleä. Keskikesällä ilmestynyt Mä en pelkää nousi suoraan Spotifyn top 20 -listalle, on striimannut yli kultarajan, ja oli myös useamman viikon radioiden soitetuin biisi. Se palkittiin myös juuri Iskelmä-gaalassa Vuoden iskelmänä, ja yleisö äänesti Laurin samaisessa gaalassa Vuoden miesartistiksi. Joulukuinen sinkku Palavaa vettä debytoi Spotifyn top 50 -listalla sijalla 9 ja on edelleen korkealla samaisella listalla. Palavaa vettä on myös tämän hetken soitetuin radiobiisi.

Meidän tulevat päivät -albumilta löytyvät seuraavat kappaleet: 1. Kynnyksellä 2. Mä en pelkää 3. Mustaherukan tuoksuinen tyttö 4. Napolin moottoritiellä 5. Palavaa vettä 6. Väkevänä kuin metsä 7. Jääkukkia 8. Mattolaituri 9. Lintu 10. Tahdon elää

Lataa promokuva tästä linkistä!
Kuvaaja: Ville Juurikkala

Seuraa Lauri Tähkää somessa: 
Instagram
Facebook
Kotisivut

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Warner Music Finland, Aino-Kuutamo Uusitorppa
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com