21.2.2019
LAURI TÄHKÄLTÄ ENSI VIIKOLLA ODOTETTU ALBUMI – HERKEMPI JA ROSOISEMPI KUIN KOSKAAN!

Lauri Tähkä on kuluneet pari vuotta valmistellut uutta albumia tuottaja Jukka Immosen johdolla. Nyt kymmenen kappaletta sisältävä Meidän tulevat päivät -albumi on vihdoin valmis ja se julkaistaan perjantaina 1. maaliskuuta.

Tähkän ja Immosen työskentely on jatkunut jo kahden albumin ajan – ja hionut heitä samalla yhteen. Artistin itsensä mielestä uusi albumi on tuhti paketti ja toimiva kokonaisuus.

Levy on poikkeuksellisen intensiivinen: aloitus- ja lopetusbiisien väliin mahtuu monenlaisia tarinoita. Olen aina laulanut henkilökohtaisista asioista ja tuntemuksistani suoraan, mutta nyt mukana on vielä uudenlaista vuosien mukanaan tuomaa rosoisuutta ja herkkyyttä. Meidän tulevat päivät on ikäiseni jätkän kuuloinen albumi. Ja kokonaisempi kuin koskaan aiemmin, Lauri Tähkä sanoo.

Albumilta on julkaistu kaksi singleä. Keskikesällä ilmestynyt Mä en pelkää nousi suoraan Spotifyn top 20 -listalle ja oli myös useamman viikon radioiden soitetuin biisi. Se palkittiin myös juuri Iskelmä-gaalassa Vuoden iskelmänä, ja yleisö äänesti Laurin samaisessa gaalassa Vuoden miesartistiksi.

Joulukuinen sinkku Palavaa vettä debytoi Spotifyn top 50 -listalla sijalla 9 ja on edelleen korkealla samaisella listalla. Palavaa vettä on niin ikään noussut soitetuimmaksi radiobiisiksi.

Maaliskuussa Lauri Tähkä lähtee Palavaa vettä -konserttisalikiertueelle, jonka paikkakunnat voi katsoa täältä.

Seuraa Lauri Tähkää:
Facebook
Instagram
Kotisivut

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Aino-Kuutamo Uusitorppa / Warner Music Finland
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com 

Keikat: 
Petri Ekman / Central Line Entertainment
petri.ekman@centralline.fi