21.2.2019
KAURIINMETSÄSTÄJÄT JULKAISEE KESKIYÖLLÄ UUDEN SINGLEN!

Kiehtova elektropop-yhtye Kauriinmetsästäjät julkaisee keskiyöllä uuden singlen Padot. Tarttuvia pop-melodioita ja trooppisia elektrosoundeja yhdistelevä yhtye julkaisi edellisen kerran musiikkia Huudan-EP:n muodossa loppuvuonna 2017. Viime vuonna Kauriinmetsästäjät keskittyivät keikkailun lisäksi musiikintekoon, joten uusia biisejä voidaan odottaa enemmänkin tänä vuonna.

Padot on samaistuttava tarina eron jälkeisistä fiiliksistä. Yhtyeen solisti Heikki kertoo tekstin syntyneen omakohtaisista kokemuksista. Kappale on tuotettu yhdessä Olli Palmusen kanssa.

Käsittelin elämässäni vaikeaa vaihetta aikoinaan silloisessa suhteessani ja kirjoitin tekstin siitä kohtalosta mitä kävisi, jos se päättyisi. Erosta ja hylkäämisen pelosta. Se, kun oot käytännössä eronnut, mutta et viel irrottautunut toisesta. Kirjoitin biisin alunperin englanniksi. Kerran soitin sen a&r:lle ihan ohimennen ja se kehoitti mua kirjoittamaan tekstin suomeksi. Se jäi hautumaan ja lopulta kaivettiin se studiolla esiin.

Tuomas Kaitasen ja Heikki Petrellin muodostama Kauriimetsästäjät-duo on tunnettu mm. Intiaanikesä, Kun mä mietin sua niin uuh sekä Revi mua (feat. Vesta) -kappaleista. Ennen Kauriinmetsästäjiä Heikki ja Tuomas vaikuttivat 10 vuotta toimineessa Stockers!-yhtyeessä.

Seuraa Kauriinmetsästäjiä:
Instagram
Facebook
Spotify

Lataa promokuvat täältä.
Kuvaaja: Tero Ahonen

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Feniks Willamo / All Day Agency
feniks@allday.fi