14.2.2019
JULIA RAUTIO JULKAISI ERILAISEN YSTÄVÄNPÄIVÄBIISIN!

Tarttuvaa, modernia poppia tekevä Julia Rautio julkaisi tänään uuden singlen Sun ois pitäny taistella must. Määrätietoinen artisti debytoi viime vuoden heinäkuussa julkaisemallaan Tiikeri-singlellä, jota seurasi marraskuussa julkaistu Näät mussa jotain mitä mä en -kappale. Sun ois pitäny taistella must – kappale sai syntynsä vuosi sitten ruuhkametrossa ja se on tehty yhdessä lahjakkaiden lauluntekijöiden Vilma Alinan ja Minna Koiviston kanssa.

Sun ois pitäny taistella must sai alkunsa vuosi sitten juuri kevättalven ensimmäisten auringonpaisteiden aikaan, kun istuin ruuhkametrossa. Katselin ulos miettien, kuinka onnellinen oon elämässäni ja aloin miettimään, olisinko tässä nyt ja olisiko asiat samalla tavalla, olisiko elämässäni ympärillä eri ihmiset kuin nyt, jos olisin joskus jättänyt jotkut sanat sanomatta ja asiat tekemättä. Siitä syntyi sitten 20 minuutin matkan aikana biisin aihio, jonka vein mukanani studiolle. Vilma Alinan ja Minna Koiviston kanssa inspiroiduimme aiheesta ja kohta biisi saikin jo nykyisen valmiin muotonsa”, Julia Rautio kertoo uudesta kappaleestaan.

Kuuntele Sun ois pitäny taistella must täältä!

Seuraa Julia Rautiota somessa:
Instagram
Facebook

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Saara Taussi

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat: 
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com