11.2.2019
KATSO JVG:N UUSI MUSIIKKIVIDEO – NÄYTTÄVISSÄ LAPIN MAISEMISSA KUVATTU VIDEO VIIHDYTTÄÄ JA KOSKETTAA!

Suomen suosituin rap-duo JVG julkaisi tänään Ikuinen vappu -nimeä kantavan singlen. Melankolisen kappaleen kylkeen julkaistiin myös musiikkivideo, joka on täynnä hauskoja hetkiä ja silmiinpistäviä yksityiskohtia. Yhtye on keikkaillut lähes kymmenen vuotta, joten näyttävissä Lapin maisemissa kuvatulla videolla haluttiin välittää tunnelmia tien päältä.

Kiva päästä julkaisemaan uutta musaa pitkästä aikaa ja haluttiin biisin lisäks myös julkaista visuaalista matskuu. Ollaan kierretty pitkään Suomea ympäri ämpäri ja haluttiin tuoda sitä maisemaa tän videon myötä myös kuulijoille. Tää on eka sinkku kevään aikana julkaistavalta levyltä”, Jare ja VilleGalle paljastavat.

Katso Teemu Heljon ohjaama musiikkivideo tästä!

Ikuinen vappu on duon ensimmäinen oma julkaisu sitten vuoden 2017 joulukuussa ilmestyneen Popkorni-hitin, joka oli viime vuonna radioiden 3. soitetuin kappale. JVG on myynyt uransa aikana yli 200 000 albumia ja voittanut yhdeksän Emma-palkintoa. Yhtye on myös rikkonut useita ennätyksiä: esimerkiksi Tarkenee-kappale oli ensimmäinen suomalainen biisi, joka ylitti 10 miljoonan striimin rajan. Sitä on tähän päivään mennessä striimattu yli 18 miljoonaa kertaa. Viime syksynä kappale teki jälleen historiaa, kun se valittiin ensimmäisenä suomenkielisenä kappaleena NHL-pelin maailmanlaajuiselle soundtrackille, jonka lisäksi Jare ja VilleGalle saivat omat pelihahmonsa vuoden 2019 NHL-peliin.

Lataa promokuvat täältä.
Kuvaaja: Niko Karlsson

Seuraa JVG:tä:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikkatiedustelut:
Rauha Kyyrö / Fullsteam Agency
rauha@fullsteam.fi