8.2.2019
ELLINOORAN PLATINASINGLELLÄ BÄNG BÄNG TYPERÄ SYDÄN IHASTUTTANUT EETU JULKAISI UUDEN BIISIN!

Ellinooran platinarajan rikkoneella Bäng Bäng typerä sydän -kappaleella ihastuttanut eetu julkaisi tänään kolmannen soolosinglensä. Kokeellista pop-musiikkia tekevä eetu julkaisi viime vuonna debyyttisinglensä BAE ja voimaannuttavan MÄ EN MENIS TAKAS -kappaleen. Tänään julkaistu mahtipontinen balladi ILMAN MITÄÄN FEIKKII vahvistaa artistin kaistaa Suomen musiikkikentällä. Eetu kirjoittaa, säveltää sekä tuottaa kappaleensa itse.

Eetu itse kuvailee koskettavan kappaleensa taustaa näin:

Ihmisten kuuluu muuttua ja sit ne uudet muuttuneet ihmiset voivat edelleen rakastaa toisiaan, jos he haluavat. Ja kannattaa haluta, koska ne parhaat jutut tulevat paljon myöhemmin, kun molemmat ovat jo muuttuneet muutaman kerran, ja on riidelty ja on meinattu erota ja on sanottu asioita joita ei saa takaisin. Ja kaiken tämän myötä kasvettu vahvaksi.”

Kuuntele ILMAN MITÄÄN FEIKKII täältä!

Kokeellista pop-musiikkia tekevä eetu on yksi tämän hetken kiinnostavimmista artisteista. Ennen soolouraansa eetu tunnettiin mm. Kauniit & Uhkarohkeat -yhtyeen solistina. Eetu voidaan nähdä tänään lämmittelijänä Ellinooran loppuunmyydyllä Tavastian-keikalla.

eetu Spotifyssa
eetu Instagramissa
eetu Facebookissa

Lataa promokuvat täältä.
Kuvaaja: Viivi Huuska

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Matti Kaunisvesi / Warner Music Live
matti.kaunisvesi@warnermusic.com