4.2.2019
SAARA AALLON UUSI VIDEO KERTOO KOSKETTAVAN KASVUTARINAN

Tällä hetkellä Englannin Dancing on Ice -ohjelmassa kisaava Saara Aalto julkaisi eilen illalla Dance Like Nobody’s Watching -kappaleeseensa kuvatun videon. Saaran viime vuoden Wild Wild Wonderland -levyltä löytyvä kappale kertoo siitä, miten jokainen saa tanssia omalla tyylillään, puhua omalla äänellään ja rakastaa ilman tuomitsemista.

Videoon syntyi helposti tarina, joka ilmentää kappaleen sanomaa koskettavasti. Adam Pittsin ohjaamalla musiikkivideolla nähdään transnaisen kasvutarina. Videon päähenkilö haluaa lapsena käydä tanssi- ja luistelutunneilla ilman isänsä hyväksyntää, mutta pitämällä rohkeasti kiinni omasta visiostaan hänestä kasvaa upea tanssija. Videon päärooliin löydettiin upea brittiläinen transnainen Jessica Allen, joka on ammattitanssija. Videolla on mukana myös Saaran Dancing On Ice -pari Hamish Gaman, joka tekee videolla luisteluopettajan roolin.

Dance Like Nobody’s Watching on lempikappaleeni Wild Wild Wonderland -levyltä. Videosta tuli niin kaunis ja se on täydellinen tuohon kappaleeseen. Me kaikki itkimme, kun näimme videon ensimmäisen kerran – enkä todellakaan ole ennen itkenyt musavideon takia! Islannissa kuvattu materiaali näyttää mielettömältä ja itse tarina on mielestäni tosi tärkeä kertoa. Käymme kaikki läpi erilaisia kasvutarinoita ja toivon, että video saa meidät kaikki muistelemaan omia tarinoitamme. Jessica Allen oli mieletön löytö rooliin ja tällä videolla hän tanssii ensimmäisen kerran ammattimaisesti sukupuolenkorjausleikkauksensa jälkeen, minkä takia kuvausprosessi oli erityisen tunteellinen, Saara Aalto kertoo.

Katso Islannissa ja Lontoossa kuvattu video täältä.

Lehdistökuvat saat täältä.

Seuraa Saara Aaltoa:
Instagram
Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 
Nora Norrlin / Liekki Promotion
nora.norrlin@liekkipromotion.com

Nelonen / Dancing on Ice
Mia Paavonen / Nelonen Media
mia.paavonen@nelonenmedia.fi