25.1.2019
JORI SJÖROOSIN UUSI SINKKU TUO SUPERTUOTTAJASTA ESIIN SYNKEMMÄN, MELANKOLISEMMAN PUOLEN

Maamme arvostetuimpiin tuottajiin lukeutuva jori sjöroos julkaisi kauan odotettua uutta musiikkia sadboi-sinkun muodossa. Kappale on ensimmäinen sinkku sjöroosin myöhemmin keväällä julkaistavalta albumilta. Albumi on kokonaisuudessaan jori sjöroosille äärimmäisen henkilökohtainen ja tuo esille artistista täysin uuden, synkemmän puolen.

”Uskon, että meillä kaikilla on pimeä puoli sisällämme, jota emme pysty kontrolloimaan. Teemme asioita, joita emme halua tehdä. Ihmiset, joita olen satuttanut henkisesti eniten ovat olleet entisiä partnereitani. Hämmentävintä siinä on se, etten ole koskaan halunnut käyttäytyä niin. Yritän selvittää, kuinka elää pimeän puoleni kanssa kumppanina, ei vihollisena. Aion hyväksyä ja omaksua sen osaksi itseäni ja sitä kautta mahdollisesti luoda terveemmän suhteen itseni kanssa. Tämä on tulevan albumini pääteema.”

Monilahjakas jori sjöroos on luonut pitkän uran kotimaisella musiikkikentällä työskennellen useiden suomalaisten supertähtien, kuten PMMPn ja Vestan tuottajana kahmien vuosien varrella useita Emma-palkintoja. Lisäksi tänä vuonna gaalassa ehdolla olevat Vestan Lohtulauseita-albumi, sekä Ota Varovasti Mut-kappale ovat molemmat jori sjöroosin tuottamia.

Lataa promokuvat täältä.

Seuraa jori sjöroosia:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Karoliina Kanerva / Warner Music Finland
karoliina.kanerva@warnermusic.com

Keikkamyyjä:
Valter Filosof / Live Nation Finland
valter.filosof@livenation.fi