24.1.2019
JVG JULKAISEE UUDEN SINGLEN HELMIKUUSSA!

JVG julkaisee 11.2. uuden singlen. Ikuinen vappu –niminen kappale on duon ensimmäinen oma julkaisu sitten vuoden 2017 joulukuussa ilmestyneen Popkorni-hitin.

Siistii julkaista taas yli vuoden jälkeen uutta musaa, ku viime vuonna ei julkaistu yhtään omaa biisiä. Viime vuos vietettiin keikkojen ohella studiolla ja työstettiin myöhemmin tänä vuonna julkaistavaa levyä”, JVG kertoo.

Hiljaisesta julkaisuvuodestaan huolimatta JVG palkittiin marraskuussa toistamiseen MTV Europe Music Awardsien paikalliskategorian Vuoden paras suomalainen yhtye/artisti -palkinnolla. Aiemmin JVG on voittanut saman kategorian vuonna 2015. Lisäksi JVG:n Popkorni oli mm. Radio Suomipopin viime vuoden soitetuin kappale ja yhtye YleX:n soitetuin artisti. JVG on ehdolla Emma-gaalassa Vuoden biisi -kategoriassa.

JVG on kiistatta Suomen suosituin yhtye, joka on myynyt uransa aikana yli 200 000 albumia ja voittanut yhdeksän Emma-palkintoa. JVG on myös rikkonut useita ennätyksiä: esimerkiksi Tarkenee-kappale oli ensimmäinen suomalainen biisi, joka ylitti 10 miljoonan striimin rajan. Sitä on tähän päivään mennessä striimattu 18 miljoonaa kertaa. Viime syksynä kappale teki jälleen historiaa, kun se valittiin ensimmäisenä suomenkielisenä kappaleena NHL-pelin maailmanlaajuiselle soundtrackille.

Lataa promokuvat täältä.
Kuvaaja: Niko Karlsson

Seuraa JVG:tä:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikkatiedustelut:
Rauha Kyyrö / Fullsteam Agency
rauha@fullsteam.fi