23.1.2019
MIKKO HARJUN PLATINA-ALBUMI SAA JATKOA – UUSI SINGLE PERJANTAINA!

Mikko Harjun platinarajan ylittänyt esikoisalbumi saa jatkoa, kun hänen uusi singlensä Timantti julkaistaan 25. tammikuuta.

Timantti kertoo siitä, kuinka elämä voi yllättää ja vastaan kävellä ihminen, jota on aina etsinyt – timantti, jollaista ei pitänyt edes olla olemassa.

– Kappale kertoo myös luopumisen ja irti päästämisen tuskasta. Meidän tulevaisuutta ei koskaan tullutkaan on raskain lause, jonka olen urani aikana kirjoittanut. Olen itsekin kohdannut tuskan, kun luulin suhteeni kestävän loputtomiin, mutta sen ei vain mitenkään ollut mahdollista jatkua, Mikko Harju kuvailee.

Ensiviikkoisessa Emma-gaalassa kategorioissa Vuoden tulokas ja Vuoden iskelmä ehdolla olevan Mikko Harjun Sinä olet elämä -debyyttialbumilta löytyvät pian 7 miljoonaa kertaa striimanneen Mä olen tässä -singlen lisäksi platina- ja kultarajoja rikkoneet kappaleet Ehjä, Sinä riität, Taivas ei oo rajana ja Aikaa on jäljellä.

Mikko Harjulla on poikkeuksellinen kyky olla läsnä ja koskettaa kuulijoita. Hänen biisinsä ovat nousseet niin isoiksi ilmiöiksi, että niiden innoittamana on otettu jo pitkälti toista sataa tatuointia.

Seuraa Mikko Harjua somessa:
Facebook
Instagram

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Aino-Kuutamo Uusitorppa / Warner Music Finland
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Keikat:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com