18.1.2019
SAARA AALLOLTA UPEA VERSIO FROZENIN LET IT GO -BIISISTÄ

Tällä hetkellä Englannissa Dancing on Ice -ohjelmassa kisaavalta Saara Aallolta julkaistiin tänään uutta musiikkia. Kyseessä on Aallon tekemä uusi versio Frozen-elokuvasta tuttuun Let It Go -biisiin. Kuuntele kappale täältä. Dancing on Icessa on vuorossa musikaaliviikko, jossa Saaran kappaleeksi valikoitui hänelle tärkeä Let It Go. Saara antoi taannoin äänensä prinsessa Annalle suomenkielisessä Frozen-elokuvassa, teki kappaleesta supersuositun viittätoista kieltä sisältävän YouTube-videon ja lauloi biisin myös Britannian The X Factorin ensimmäisellä live-viikolla.

Nyt Dancing on Ice -ohjelman tuotanto halusi Saara äänittävän kappaleesta oman versionsa, jonka tahtiin hän luistelee sunnuntaina parinsa kanssa. Vastaavanlaista ei aiemmin ole tehty Dancing on Icen historiassa. Sunnuntaina Englannissa nähtävässä jaksossa Saara myös laulaa osan kappaleesta livenä. Kyseinen jakso esitetään Suomessa Nelosella sunnuntaina 27. tammikuuta.

– Let It Go on kulkenut mun matkassa jo neljä vuotta ja olen innoissani, että saan vihdoin julkaista kappaleesta virallisesti oman versioni. On tosi ihanaa, että saan myös luistella itse laulamani biisin tahtiin. Musikaaliviikolla kilpailijat puetaan kyseisen musikaalin hahmoiksi enkä malta odottaa minkälaisen upean jääprinsessa-asun saan ylleni, Saara intoilee.

Lataa lehdistökuvat tästä linkistä!

Seuraa Saara Aaltoa somessa:
Facebook
Instagram

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 
Nora Norrlin / Liekki Promotion
nora.norrlin@liekkipromotion.com, puh. 040 846 0116

Nelonen / Dancing on Ice 
mia.paavonen@nelonenmedia.fi / Nelonen Media