4.1.2019
MOUHOUS JULKAISI UUDEN SINGLEN ”ÄÄNII”!

Jyväskyläläinen hiphop-yhtye Mouhous aloittaa uuden vuoden uudella biisillä! Kuuntele ”Äänii” täältä.

Biisi kuvastaa hyvin meidän tän hetkistä henkistä hyvinvointia, sillä aikataulut ja deadlinet ei oikein sovi meille. Biisillä on elämää suurempi merkitys, mutta se jää sit kuuntelijan tulkittavaks.”, Mouhous kuvailee.

SuperDuvesta, Monakosta ja Van Hegenistä muodostuva yhtye on tunnettu kiehtovasta ulosannistaan, jossa yhdistyvät modernit ajankohtaiset saundit sekä hämärän kiero lyyrinen tematiikka. Mouhouksella on levytyssopimus Etenee Recordsin kanssa.

Lataa Mouhouksen promokuva täältä!
Kuvaaja: Sanni Mantilo

Seuraa Mouhousta somessa:
Instagram
Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com