2.1.2019
ANTTI KETONEN TEKI VUODEN ISOIMMAN RADIOBIISIN – SOI LÄHES 10 000 KERTAA!

Antti Ketosen elokuussa 2017 julkaistu debyyttisingle Olisitpa sylissäni on virallisesti vuoden 2018 soitetuin radiokappale: se on soinut 40 asemalla yhteensä 9117 kertaa. Olisitpa sylissäni on ylivoimainen ykkönen, sillä listan kakkosella on soittokertoja 5951. Platinaa striimannut biisi oli tänä vuonna myös useamman kuukauden radioiden soitetuin kappale.

-Tämä on mieletön juttu ottaen huomioon kuinka paljon isoja biisejä viime vuonna julkaistiin. En voisi kuvitella parempaa alkua soolouralle. Tästä on hyvä ponnistaa levy ulos, Antti Ketonen sanoo.

Antti Ketonen valmistelee parhaillaan keväällä julkaistavaa esikoisalbumiaan. Levyn uusin single Niin kaunis on myös noussut hyvin radiosoittoon, ja lisää uutta musiikkia on luvassa vielä ennen albumin julkaisua.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Aino-Kuutamo Uusitorppa / Warner Music Finland
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com